Equilibre 3

Het Equilibre³ programma streeft 3 belangrijke doelstellingen na

 1. Je gewichtstoename een halt toeroepen!
 2. Streven naar een minimum gewichtsverlies van 5 tot 10% ten opzichte van je startgewicht.
       Zo verminderen al heel wat gezondheidsrisico's.
 3. Je nieuwe gewicht onder controle houden, een evenwicht vinden in je eet-, leef- en beweegpatroon. 

Evenwichtig vermageren

Het Equilibre3 dieet is geen proteïnedieet!

Met het Equilibre³ programma ga je evenwichtig vermageren, dit wil zeggen dat je je spiermassa optimaal gaat behouden of zelfs verbeteren en dat je je vetmassa zal verminderen! Met Equilibre³ werk je aan je manier van eten, bewegen en leven!

Dankzij het inschakelen van de Equilibre³ producten en lekkere zelf samengestelde maaltijden, volg je een dieet dat je lichaam optimaal voedt en een gezond gewicht nastreeft, zonder honger te lijden! Je zal ook merken dat je je fit en energiek blijft voelen!

Het is dus geen proteïnedieet maar het gaat om vervangmaaltijden met een vergelijkbare samenstelling als gezonde voeding. Alle vitaminen en mineralen zijn aanwezig in deze producten/vervangmaaltijden. Het is dus niet nodig om bijkomend vitaminesupplementen in te nemen! Bovendien is er geen risico op nierlijden of leverlijden ten gevolge van deze vervangmaaltijden, ze zijn volledig veilig voor jouw gezondheid.

Afvallen onder begeleiding van je Equilibre³ mentor

Onder begeleiding van een Equilibre³ mentor (steeds gediplomeerd diëtiste) wordt je gewicht, lengte, buikomtrek en lichaamssamenstelling gemeten. Daarnaast zal je mentor peilen naar je eet- en leefgewoonten, je gezondheid en eventuele medicatiegebruik. Op deze manier verkrijgt je mentor een totaalbeeld van jou en wordt het mogelijk om een persoonlijk plan op te stellen met realistische en haalbare vooruitzichten.

Je start

Nadat gemeten werd hoe je gewicht en lichaam is samengesteld, start je met een intensieve voorbereiding van 2 soms 3 dagen. Gedurende deze periode vervang je je volledige dagvoeding door deze heerlijke drinkmaaltijden. Een korte en krachtige start naar je nieuwe eetpatroon. Het pittig en warme kruidendrankje van Equilibre³ zal je helpen de tijd tussen de shakes te overbruggen.

Vervangmaaltijden en zelf samengestelde evenwichtige maaltijden

Met je mentor word je persoonlijk doel en aanpak afgesproken. Er zijn dan ook verschillende manieren van werken: • INTENSIEVE manier:
  hier gaan we gedurende een bepaalde tijd enkel en alleen met vervangmaaltijden werken. Zo bekomen we een zeer gecontroleerde energie opname en kunnen we er toch voor zorgen dat je alle noodzakelijke voedingsstoffen opneemt. Bovendien is deze werkwijze handig: je hoeft niet na te denken, het is dit en niets anders en bovendien zijn de bereidingen erg gemakkelijk. Je zal geen honger lijden en beter vet verbranden. De intensieve periode kan van 2 dagen tot 8 weken of zelfs langer duren. 


 • COMBINATIE manier:
  hier gaan we 1 of 2 vervangmaaltijden per dag inschakelen en deze combineren met zelf samengestelde evenwichtige maaltijden. De energiebeperking is minder streng dan bij de intensieve manier, maar ook hier heb je het voordeel dat je alvast 1 of 2 keer niet moet nadenken over je eten. Wat de samenstelling van je gezonde maaltijd betreft, helpt je mentor je uiteraard op weg en krijg je tips en richtlijnen hoe je best deze koude of warme maaltijd samenstelt.
 • KLASSIEKE manier:
  hier gaan we naar 3 zelf samengestelde evenwichtige maaltijden per dag. Je porties en hoeveelheden worden opnieuw in samenspraak met je mentor besproken.  

Afhankelijk van je doel, de gewenste aanpak en je resultaten kan je van het ene schema naar het andere schema overgaan.

Equilibre3 producten

Het zijn geen proteïneshakes maar producten die de samenstelling van gezonde voeding evenaren. Ze zijn dus niet schadelijk voor het lichaam. Alle vitamines en mineralen zijn aanwezig dus supplementen zijn niet noodzakelijk. Deze producten worden uitsluitend via uw mentor/diëtiste verdeeld om een goede begeleiding te garanderen. Je kan de producten dus niet zelf bestellen (tenzij u een login via uw diëtiste heeft verkregen).
Een overzicht van de producten vind je via deze link http://www.equilibre3.be/producten

Kostprijs

Om dit dieetprogramma te volgen moet je rekenen op een kostprijs van:
Consultaties + kost aankoop Equilibre3 producten

consultaties: het tarief van een 1ste consult is 50€ en voor opvolgconsulten 20€ overdag en 23€ ’s avonds vanaf 17u.

Afhankelijk van de uitwerking van je dieetplan is het aangewezen om in het begin wekelijks of tweewekelijks langs te komen.  

Aankoop van de producten: reken hiervoor ongeveer 3€/vervangmaaltijd (afhankelijk van uw keuze: er zijn ook maaltijden die goedkoper zijn). 

"Exacte resultaten kunnen niet gegarandeerd worden. Resultaten kunnen per persoon verschillen."